Sådan køber du                  Forside   Til salg   Kontakt   English 

 

Brugt er smukt

jakmussen.dk er for dig, der får et kick af at gå på jagt efter de sjove, sjældne, anderledes ting, som ikke bare kan tages ned fra hylderne i Magasin og Illum. Det vil naturligvis ofte kunne ses, at tingene har "en fortid", så forvent ikke perfektion, men glæd dig over den særlige karakter, patina giver. Hvis en ting er mere medtaget end normal standard, vil det fremgå af beskrivelsen og/eller fotoet - og naturligvis også af prisen. Ditto hvis tingen er usædvanligt velholdt eller eftertragtet.

 

Priser

Alle priser er i danske kroner og eksklusiv eventuelle forsendelsesomkostninger. Ekspedition er omkostningsfri for køber, og der opkræves i henhold til gældende skattelovgivning ikke moms.

Der tages forbehold for tastefejl. Ved betaling via PayPal og Payson opkræves et gebyr på 5% af det samlede beløb.

     

Bestilling og betaling

Send en mail med angivelse af de ting, du ønsker at købe. Indsæt eventuelt kopi af foto eller tekst fra hjemmesiden. Fortæl ved samme lejlighed, om du ønsker at afhente tingene, eller om de skal sendes. Vi tjekker mails på alle hverdage og ofte også i weekends og på helligdage. Vi reserverer tingene og sender dig en returmail med det samlede beløb inkl. porto. samt oplysning om betaling via bankoverførsel, MobilePay eller PayPal/Payson. Når beløbet er indbetalt, hører du fra os igen vedr. dato for forsendelse hhv. afhentning. Hele proceduren vil normalt kunne klares inden for en uges tid. Som alternativ til elektronisk betaling kan vi aftale, at du betaler kontant ved afhentning.

     

Samle til bunke

Vi kan sagtens aftale, at du reserverer en eller flere varer i noget tid, før vi afregner. Dette fx hvis du ønsker at se, om der skal mere med, når der bliver lagt nye emner til salg. Blot skal vi kunne regne med, at din bestilling er seriøs.

 

Afhentning

Tingene kan efter aftale afhentes på vores privatadresse i Odense.

     

Forsendelse

Vi arrangerer gerne forsendelse med fx DAO365, GLS eller postnord i henhold til gældende takster og vilkår. Udgifter hertil betales af køber. Enkelte ting egner sig ikke til postforsendelse, og bør derfor afhentes. Dette gælder fx skrøbelige ting og større møbler. Mange ting kan sendes pr. brev til en lavere takst end egentlige pakker. Hvis man ønsker forsendelse med forsikring og sporing, som forsigtigpakke eller med andre tillægstjenester, koster det ekstra. Det samme gør det, hvis pakkens dimensioner og/eller vægt gør det nødvendigt at sende den som en egentlig pakke. 

Bemærk, at vi kun sender én gang om ugen - og ikke på faste ugedage, men hvis du giver os besked om, at din bestilling haster, kan vi som regel også klare en ekstra tur.

     

Fortrydelsesret

Hvis dit køb ikke lever op til det forventede, gives pengene retur inden for 14 dage, forudsat vi modtager det det købte i samme stand som leveret. Eventuelle forsendelsesudgifter afholdes af dig.

 

Personlige oplysninger

Oplysninger om købers navn, adresse, e-mail og evt. telefonnummer vil naturligvis ikke blive videregivet til tredjemand.

     
   
     

© jakmussen.dk ¥ Lis Rasmussen ¥ Tolderlundsvej 51 ¥ DK 5000 Odense C ¥ godtbrugt@jakmussen.dk